American Foxhound: un gran caçador

El gos American Foxhound, també conegut com Foxhound Americà, és un animal emprat com gos i el seu origen es registra en els Estats Units. El seu pelatge té una dimensió de llargada mitjana, amb la textura gruixuda característica de l’gos. Aquesta raça de gossos permet qualsevol color de pelatge.

Com és el gos American Foxhound?

El gos American Foxhound, té un cap mitjanament llarga caracteritzada per la presència d’orelles situades a nivell baix, que llueixen llargues i esteses. Les orelles, fines amb puntes arrodonides, pengen i gairebé arriben a la punta del nas.

El seu coll és lleugerament llarg i no presenta plecs a la pell. L’esquena de l’American Foxhound és musculosa i robusta i es defineix per la seva llom d’aparença ampla i angle arquejat. La cua està situada moderadament alta, encara que mai dirigida cap a endavant cap a l’esquena. A més, afegeix una escassa franja de pèl que s’estén una mica.

A l’hora de valorar les seves qualitats és important tenir present que els mascles no han de mesurar menys de 56 centímetres ni més de 63. Per la seva banda, les femelles no han de mesurar menys de 53 cm. ni més de 61. Les mesures es prenen a nivell de la creu, amb el gos de peu en posició normal.

L’American Foxhound té una mirada agradable, que sol ser descrita com gentil. Els seus ulls es defineixen per ser grans, separats entre tots dos i amb ells denota la característica expressió de l’gos gos. Són de color avellana o marró.

La diferència entre la cria amateur i la professional és la garantia que els pares i avis dels cadells que venem són de raça i sans. A més, tots els gossos que passen a sementals són inspeccionats prèviament per passar a ser reproductors.